top of page
body-detox-1.jpg

Body detoxing, stand up paddling, suppen, helpt je daarbij.

De grote vraag: “Hoe kan peddelen helpen bij het ontgiften van het lichaam? Kan het echt profiteren van ontgifting? Ontdek waarom u suppen moet opnemen in uw lijst met trainingen voor lichaamsontgifting.

Gezondheidsvoordelen bij het suppen.
Suppen, een volledige lichaamstraining, biedt tal van gezondheidsvoordelen. Bij deze oefening worden bijna alle spieren geactiveerd en gebruikt. Vanwege de balans die nodig is, zullen je benen harder werken om het zwaartepunt te stabiliseren en je schouders, armen en rug het board voort te stuwen. Aan de andere kant houden de buik-, rug- en rompspieren je constant in evenwicht.
Over het algemeen verhoogt stand-up peddelen je kracht met de volledige lichaamstraining die het geeft. Met de training werken je hart en longen ook hard, waardoor uiteindelijk stress wordt verminderd door het vrijkomen van lichaamstoxines die dit veroorzaken. Over stressvermindering gesproken, het water kalmeert ook op natuurlijke wijze uw lichaam en zintuigen bij elke slag die u maakt. De actie laat de stress wegsmelten, terwijl je contact maakt met de natuur.
Het is ook een geweldige training om af te vallen door meer calorieën te verbranden dan andere sporten, omdat het balans-, uithoudingsvermogen-, kern- en krachtelementen combineert in de training.
Kortom, stand-up paddleboarden is een geweldige training voor het hele lichaam om in vorm te komen, stress te verminderen, te socialiseren en te ontgiften door middel van een oefening met weinig impact die de gewrichten en knieën niet schaadt.

Zoeken
Kom later terug
Gepubliceerde posts zullen hier worden weergegeven.
bottom of page